Side Area Image

Dobrodošli v svetu, kjer narava in inovacija združujeta moč!

+386 51 605 402
info@jol.si
Image thumbnail

O nas

Dobrodošli v svetu toplote in trajnosti!

Dobrodošli v svetu toplote in trajnosti družinskega podjetja JOL, ki ustvarja zgodbo že od leta 1990.

S srcem se ukvarjamo z predelavo smrekove hlodovine, s katero ustvarjamo lepljene profile za izdelavo oken in vrat. Naša posebnost pa je v tem, da iz vsakega koščka lesa iztisnemo največjo vrednost – ostanke predelujemo v vrhunske čiste smrekove pelete s cerfitikatom S4Q kakovostnega razreda 1.
Naša pot sega v majhno vasico v Ljubljani, kjer smo začeli z odkupom smrekove hlodovine od lokalnih gozdarjev. Od takrat smo prerasli v pravo družinsko podjetje, kjer vsak član prispeva svojo strast in znanje. S tem smo postali povezovalni člen med gozdovi in vašim domom.
Pri nas se les ne zavrže, ampak postane temelj vrhunskih produktov. Naše lepljene profile, ki krasijo mnoga okna in vrata, so plod našega znanja in inovacij. In kar ostane od tega procesa, predelamo v naše čiste smrekove pelete, brez dodatkov lubja ali drugih primesi.
Veseli smo, da smo del vaših domov, saj vsak pelet pripoveduje svojo zgodbo – zgodbo o družini, domačnosti in trajnostnem bivanju.
Odkrijte toplino, ki jo prinašajo naši čisti smrekovi peleti, in postanite del naše trajnostne družinske zgodbe. Hvala, ker ste z nami!

Kakovost:

Stremimo k izjemni kakovosti v vseh naših izdelkih in storitvah. Vsak JOL izdelek nosi pečat odličnosti in nenehnega truda za doseganje vrhunskih standardov.

Trajnost:

Spoštujemo okolje in odgovorno gospodarimo z viri. Naše poslovanje temelji na trajnostnem pristopu, ki podpira dolgoročno blaginjo okolja in skupnosti.

Inovativnost

Sledimo najnovejšim trendom in tehnologijam ter neprestano iščemo inovativne rešitve. Verjamemo v nenehen napredek in prilagajanje spremembam.

Zanesljivost:

Gradimo zaupanje strank z zagotavljanjem zanesljivih in kakovostnih izdelkov. Naše stranke lahko vedno računajo na nas in naše storitve.

Družina

Kot družinsko podjetje cenimo povezanost, medsebojno spoštovanje ter skupen cilj. Družinska atmosfera se odraža v našem odnosu z zaposlenimi, partnerji in strankami.

Odgovornost:

Prevzemamo odgovornost za naše odločitve in dejanja. Gradimo etičen poslovni pristop, ki temelji na poštenosti, integriteti in odgovornosti do skupnosti.

1990

ustanovitev podjetja

22

zaposlenih

5135

Izdelanih peletov

1000

in več zadovoljnih strank