Side Area Image

Dobrodošli v svetu, kjer narava in inovacija združujeta moč!

+386 51 605 402
info@jol.si
Image thumbnail

Storitve

Naša strast je ustvariti čiste smrekove pelete brez lubja, ki bodo napolnile vaš dom z naravno toplino. Poleg tega pa smo specializirani tudi za proizvodnjo lepljenih okenskih profilov in lepljenih elementov za vrata, ki izžarevajo eleganco in trajnost.

Od smrekove hlodovine do končnih izdelkov za vaš dom

Naše storitve so zasnovane z osredotočenostjo na kakovost, natančnost in trajnost. Pridite in odkrijte, kako lahko JOL naredi vaš dom še toplejši in lepši.

Odkup smrekove hlodovine: Sodelujemo z lokalnimi gozdnimi viri, da zagotovimo visokokakovostno surovino za naše izdelke.
Proizvodnja peletov: Iz smrekovega lesa ustvarjamo čiste pelete brez lubja vrhunske kakovosti.
Izdelava okenskih profilov: V naši predani delavnici izdelujemo les za okenske profile, kjer vsak kos odraža našo zavezanost natančnosti in vrhunski kakovosti.
Lepljeni elementi za vrata: JOL ustvarja lesene elemente z natančnostjo in trajnostjo, ki predstavljajo izraz prave kvalitete.

Z JOLom doživite celovite lesne rešitve za vaš dom. Naše storitve odražajo našo zavezanost vrhunski kakovosti in trajnostnemu pristopu v vsakem koraku.

Okenski profili

Dimenzije: vse – po želji kupca
Fiksna dolžina: 500 – 4000 mm
Dolžinsko spojeni: 4400 mm
Lepilo: D4 Vlažnost: 12% +/- 2%

Lepljeni elementi za notr. vrata

Dimenzije: vse – po želji kupca
Fiksna dolžina: 600 – 3000 mm
Lepilo: D4
Vlažnost: 8 – 10%

Lepljeni elementi za vhodna vrata

Dimenzije: vse – po želji kupca
Fiksna dolžina: 500 – 3000 mm
Lepilo: D4
Vlažnost: 12% +/- 2%

Lesni peleti

100% smreka brez lubja
premer: 6 mm / pepel: < 0,7% / vlaga: < 10%
gostota nasutja: 650 kg/m3
kurilna vrednost: >18-20 MJ/kg

Lastna proizvodnja

Imamo lastno proizvodnjo, kjer z vrhunsko tehnologijo in predanostjo ustvarjamo JOL pelete. Iz 100% smrekovega lesa pridobivamo čist in kakovosten material, ki ga pretvarjamo v učinkovito ogrevalno gorivo.

100% zadovoljstvo

Ponosno zagotavljamo, da so naše stranke popolnoma zadovoljne z našimi storitvami in izdelki. Naše zavezanosti k visokim standardom kakovosti so pridobile zaupanje strank, ki večinoma prihajajo iz zahtevnega nemškega trga. Pri JOLu gradimo na zaupanju, ki ga gradimo z vrhunskimi rešitvami za vsak dom.

Strokovnost

V svetu ogrevalnih rešitev smo znani kot mojstri svojega področja. Vsak naš izdelek odraža globoko znanje, predanost in umetniško spretnost, kar postavlja JOL v ospredje kot neizpodbitnega proizvajalca najkakovostnejših peletov na trgu.